Tuesday, May 08, 2007

Poisson ou poison?

Na met veel vreugde te hebben vastgesteld dat de reacties wederom aantrekken, zal ik mij ter dienste van de trouwe bezoeker stellen en een update placeren. Vorige week werd gekenmerkt door vier werkdagen en een weekend, alsmede Konnigingedag, hetgeen ik fervent vier aangezien ik voor een Nederlandse klant arbeit. 1 mei is dan weer geen feestdag bij onze Noorderbure, na de Deltaramp in 1953 heeft men daar alle socialisten op een bus naar de Costa del Sol gezet.

Afgelopen weekend was ik in Brno met Daniela, en wat is er romantischer dan een bezoek aan de Botanische tuinen van Brno op zaterdag? Weinig, u hoort het al, met het ouder worden wordt ik ook wat groener, en dus heb ik intens genoten van deze ervaring. Daarnaast waren er twee feestjes vorige week, eentje ter House Warming van Djura en Paul, Nederlanders, Paula, Finse, en Allessandro, Romein. Het andere was ter afscheid van Alba, een Catalaanse die 8 maanden bij ons heeft gewerkt en nu terug naar het, toegegeven, iets beestigere Barcelona vertrekt. Twee keer een goed feestje, was al even geleden, heeft wel deugd gedaan.

Op het werk vecht ik nog steeds tegen alle vormen van Indische bureaucratie, alsmede no-coffeerules. Een echte kruistocht is het soms, maar ik volhard in de boosheid. Bis Bald!

2 comments:

Jaro Alva said...

Laat u niet doen door die indiërs he Fred!

L

Unknown said...

Verdikke, begin mij hier af te vragen of ge nu in't duits of in't Ndl's schrijft? Hoe dan ook, hadden beter de laatste opportuniteiten gegrepen om wat meer Duits te spreken want ik voel het hier langzaam vervagen :S

Nog ff volhouden tot de grote vak dan maar!